105949812395825

Toont alle 44 resultaten

Geboorte & Doop Bedankjes

Geboortebedankjes

Baby In Handjes

7,99

Communie Bedankjes

Believe

9,50

Doopbedankjes

Glory Black

12,90

Geboorte & Doop Bedankjes

Honey

6,50

Communie Bedankjes

Lord’s Prayer

9,00

Communie Bedankjes

Miracle Maria Gold

10,50

Communie Bedankjes

Miracle Maria Silver

10,50

Communie Bedankjes

Mosaic Cross Gold

8,25

Communie Bedankjes

Praying Angel

6,75

Communie Bedankjes

Praying Hands

6,50

Communie Bedankjes

Silver Heaven

12,90

Communie Bedankjes

The Rosary

7,10

Doopbedankjes

Baby in bed

3,50

Doopbedankjes

Baby in blad

3,00

Doopbedankjes

Baby in pluim

3,00
3,75

Doopbedankjes

Baby op caoupie

3,00

Doopbedankjes

Fotolijst blauw

3,50

Doopbedankjes

Fotolijst roze

3,50

Doopbedankjes

Vogel en kind

3,50

Doopbedankjes voordelig online bestellen
Wilt u doopbedankjes bestellen, de kosten binnen de perken houden en toch kunnen rekenen op een goede kwaliteit en voldoende oog voor detail? Dan bent u bij BenjaminBedankjes aan het juiste adres. U heeft de keuze uit een aantal verschillende doopbedankjes, waarmee we er graag voor zorgen dat u de bezoekers een tastbare herinnering mee kunt geven. U kunt een blijk van waardering afgeven aan uw gasten, door hen een doopbedankje mee te geven na afloop van deze bijzondere gelegenheid voor u en uw kindje.

Goedkope doopbedankjes bestellen
Uiteraard kunt u online goedkope doorbedankjes bestellen, waardoor het niet nodig is om daar diep voor in de buidel te tasten. De bedankjes voor de doop zijn al vanaf een paar euro beschikbaar. U kunt rekenen op een mooie tastbare herinnering van goede kwaliteit, waarmee u zorgt voor een mooie afsluiting van deze bijzondere gelegenheid. Op het moment dat de gasten u bedanken voor de uitnodiging en weer vertrekken, kunt u hen een doopbedankje meegeven. Op die manier zullen zij net als u nog eens terugdenken aan deze gedenkwaardige dag, wanneer ze het doopbedankje bekijken.

Doopbedankjes en doopjurkje bestellen
U kunt online doopbedankjes bestellen, om deze uit te delen aan de gasten die graag bij deze bijzondere gelegenheid zijn. Daarnaast heeft u online bijvoorbeeld de mogelijkheid om een doopjurkje te bestellen, waarmee u ervoor zorgt dat uw dochter er prachtig uit ziet. Bent u op zoek naar een jurkje met een fijn borduursel en een mooie strik, of zoekt u aan de andere kant een exemplaar dat eenvoudiger van stuk is? U heeft online de keuze uit meerdere varianten, net als binnen de doopbedankjes die u eenvoudig online kunt bestellen. Wij zorgen voor een vlotte bezorging op uw adres, zodat u de bedankjes op tijd in huis heeft.

Online doopbedankjes met vlotte levering
Zodra u online de doopbedankjes bestelt gaan wij direct aan de slag met uw order, om de zending zo snel mogelijk in orde te maken. Dit betekent dat u de doopbedankjes vlot in huis heeft en u daar meteen gebruik van kunt maken. U kunt de doopbedankjes uitdelen na afloop van de ceremonie, zodat u een ieder kunt bedanken voor de aanwezigheid bij dit bijzondere moment. Wilt u meer weten over een van de doopbedankjes, of wilt u een offerte aanvragen voor een groot aantal? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.