Toont alle 33 resultaten

Doopbedankjes voordelig online bestellen
Wilt u doopbedankjes bestellen, de kosten binnen de perken houden en toch kunnen rekenen op een goede kwaliteit en voldoende oog voor detail? Dan bent u bij BenjaminBedankjes aan het juiste adres. U heeft de keuze uit een aantal verschillende doopbedankjes, waarmee we er graag voor zorgen dat u de bezoekers een tastbare herinnering mee kunt geven. U kunt een blijk van waardering afgeven aan uw gasten, door hen een doopbedankje mee te geven na afloop van deze bijzondere gelegenheid voor u en uw kindje.

Goedkope doopbedankjes bestellen
Uiteraard kunt u online goedkope doorbedankjes bestellen, waardoor het niet nodig is om daar diep voor in de buidel te tasten. De bedankjes voor de doop zijn al vanaf een paar euro beschikbaar. U kunt rekenen op een mooie tastbare herinnering van goede kwaliteit, waarmee u zorgt voor een mooie afsluiting van deze bijzondere gelegenheid. Op het moment dat de gasten u bedanken voor de uitnodiging en weer vertrekken, kunt u hen een doopbedankje meegeven. Op die manier zullen zij net als u nog eens terugdenken aan deze gedenkwaardige dag, wanneer ze het doopbedankje bekijken.

Doopbedankjes en doopjurkje bestellen
U kunt online doopbedankjes bestellen, om deze uit te delen aan de gasten die graag bij deze bijzondere gelegenheid zijn. Daarnaast heeft u online bijvoorbeeld de mogelijkheid om een doopjurkje te bestellen, waarmee u ervoor zorgt dat uw dochter er prachtig uit ziet. Bent u op zoek naar een jurkje met een fijn borduursel en een mooie strik, of zoekt u aan de andere kant een exemplaar dat eenvoudiger van stuk is? U heeft online de keuze uit meerdere varianten, net als binnen de doopbedankjes die u eenvoudig online kunt bestellen. Wij zorgen voor een vlotte bezorging op uw adres, zodat u de bedankjes op tijd in huis heeft.

Online doopbedankjes met vlotte levering
Zodra u online de doopbedankjes bestelt gaan wij direct aan de slag met uw order, om de zending zo snel mogelijk in orde te maken. Dit betekent dat u de doopbedankjes vlot in huis heeft en u daar meteen gebruik van kunt maken. U kunt de doopbedankjes uitdelen na afloop van de ceremonie, zodat u een ieder kunt bedanken voor de aanwezigheid bij dit bijzondere moment. Wilt u meer weten over een van de doopbedankjes, of wilt u een offerte aanvragen voor een groot aantal? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.