Doopjurk

Geen producten gevonden die aan je zoekcriteria voldoen.

Doopjurk bestellen met fijne borduursels of mooie strik
Zoekt u naar een geschikte doopjurk, waarin uw dochtertje er fantastisch uitziet en de doop in de kerk plaats kan vinden? Bent u op zoek naar een doopjurk met bijzondere fijne borduursels en een strik, of zoekt u aan de andere kant juist naar een doopjurkje zonder teveel tierelantijntjes? Bij BenjaminBedankjes vindt u verschillende doopjurken, waar u online eenvoudig een keuze uit kunt maken. Wij zorgen er bovendien voor dat u uw bestelling gewoon online kunt plaatsen, u hoeft er de deur niet voor uit.

Doopjurk met fijne borduursels
Tijdens de doop wilt u natuurlijk dat uw dochtertje er prachtig uitziet, waardoor een mooie doopjurk uitstekend bij kan dragen aan deze bijzondere dag. Bent u op zoek naar een doopjurkje met een fijn borduursel? Dit zorgt voor een klassieke uitstraling en vormt op die manier een goede basis voor dit bijzondere moment in de kerk. U heeft de keuze uit verschillende doopjurken met borduursels, waar u bovendien een strik bij kunt gebruiken. Blader op uw gemak door de verschillende doopjurken, om inspiratie op te doen of een beeld te krijgen van wat er beschikbaar is.

Doopjurk met of zonder strik
Op een doopjurk vinden we geregeld een mooie strik, vaak gemaakt van satijn. De strik is beschikbaar in een aantal verschillende kleuren, variërend van crème en ivoor tot turquoise en blauw. Dit betekent dat u voor de doopjurk de keuze heeft uit een aantal verschillende combinaties van kleuren. Wilt u gebruik maken van een doopjurk met fijne borduursels en een opvallende strik, of houdt u het geheel liever wat rustiger? U kunt online inspiratie opdoen en de doopjurk bestellen die uitstekend aansluit bij het jonge karakter van uw dochter, of die past bij de gelegenheid zoals u die voor u ziet.

Online doopjurk bestellen
U kunt de doopjurk in ieder geval online bestellen, wij zorgen ervoor dat u daar vervolgens zo snel mogelijk de beschikking over heeft. Twijfelt u over de maat, of wilt u meer weten over de hoge kwaliteit van de materialen van de jurkjes? Neem vrijblijvend contact op met een van onze medewerkers, wij vertellen u er graag meer over. Op die manier weet u precies wat u kunt verwachten. Uiteraard betaalt u voor iedere doopjurk online een scherpe prijs, we zorgen er hier bij BenjaminBedankjes immers voor dat we de kosten scherp in de gaten houden en het voordeel aan u doorberekenen.