105949812395825

Toont alle 39 resultaten

Geboortebedankjes

Geboortebedankjes

Baby In Handjes

7,99

Communie Bedankjes

Believe

9,50

Doopbedankjes

Glory Black

12,90

Communie Bedankjes

Miracle Maria Gold

10,50

Communie Bedankjes

Miracle Maria Silver

10,50

Communie Bedankjes

Mosaic Cross Gold

8,25

Communie Bedankjes

Praying Angel

6,75

Communie Bedankjes

Silver Heaven

12,90

Doopbedankjes

Baby in bed

3,50

Doopbedankjes

Baby in blad

3,00

Doopbedankjes

Baby in pluim

3,00
3,75

Doopbedankjes

Baby op caoupie

3,00

Doopbedankjes

Fotolijst blauw

3,50

Doopbedankjes

Fotolijst roze

3,50

Doopbedankjes

Vogel en kind

3,50

Geboortebedankjes om nieuw leven te vieren
Heeft u een zoon of dochter gekregen, een prachtig geschenk waar vrienden en familie graag naar komen kijken? Met de geboortebedankjes van BenjaminBedankjes zorgt u ervoor dat u hen iets tastbaars en moois mee kunt geven, om ze te bedanken dat ze samen met u komen genieten van het mooie nieuwe leven dat u is geschonken. Heeft u een jongen of een meisje gekregen? Uiteraard kunt u een keuze maken uit de verschillende roze of blauwe geboortebedankjes, in verschillende schattige figuren en varianten.

Geboortebedankjes voor een jongetje
Heeft u een jongetje gekregen? De geboortebedankjes voor een jongetje hebben uiteraard de bekende kleur, zoals we die ook kennen van de muisjes en waarschijnlijk van de eerste kleertjes die hij aan zal krijgen. U kunt bijvoorbeeld gebruik maken van een baby jongen met een fles, zittend op een kussentje. De mooie heldere blauwe ogen staan uitstekend bij het overige kleurgebruik en zorgen voor een prachtig geheel. Het is een van de geboortebedankjes die u gewoon online kunt bestellen, wij zorgen er voor de scherpe online prijs voor dat u hier zo snel mogelijk de beschikking over heeft en u de bedankjes aan uw bezoek uit kunt delen.

Geboortebedankjes voor een meisje
Heeft u aan de andere kant een meisje gekregen? Dan is het natuurlijk de roze kleur die daar uitstekend bij aansluit. Wat dacht u bijvoorbeeld van de geboortebedankjes voor een meisje in de vorm van een baby meisje op een hobbelpaard, of liggend in de wieg? De geboortebedankjes vormen het ideale kleinigheidje voor het bezoek, dat de moeite neemt om bij u langs te komen en samen even te genieten van u en uw kindje. Zorg voor een tastbare herinnering en een blijk van waardering, dat bij de ander automatisch in goede aarde zal vallen.

Online geboortebedankjes bestellen
U kunt de geboortebedankjes voor jongens en meisjes eenvoudig online bestellen, u hoeft daar de deur niet voor uit. Wij kunnen het ons voorstellen dat u op dit moment voldoende andere zaken aan uw hoofd heeft. Bestelt u een van de geboortebedankjes online? Dan zorgen wij ervoor dat u deze zo snel mogelijk in huis heeft, zodat u ze kunt uitdelen aan het bezoek dat u ontvangt. Wilt u meer weten over een van de geboortebedankjes, of wellicht een offerte aanvragen voor een groot aantal? Neem vrijblijvend contact met ons op, dan vertellen we u graag meer over de mogelijkheden.